بهترین روش درمان

ساخت وبلاگ

تاسیس کلینیک روانشناسی ضوابط و قوانین و مقرات خاص خود را دارد . که این قوانین از سوی سازمان های ناظر بر فعالیت این کلینیک ها اعلام میگردد . میدانیم که همه ساله تعداد زیادی از  داوطلبان کنکور سراسری رشته های روانشناسی و مشاوره را برای ادامه تحصیل بر میگزینند . همچنین این رشته ها در مقاطع بالاتر همچون کارشناسی ارشد و دکترا نیز طرفداران خود را دارد . که تعداد زیادی از این افراد با هدف تاسیس کلینیک روانشناسی وارد این عرصه میشوند . که تنها داشتن مدرک تحصیلی برای فعالیت در این حوزه کافی نمیباشد . و داشتن شرایط اعلام شده از سوی سازمان های ناظر الزامی میباشد . درواقع نظارت بر فعالیت مراکز مشاوره و روانشناسی و همچنین نظارت بر تاسیس کلینیک روانشناسی ، بر عهده ی نظام روانشناسی کشور میباشد .

این سازمان با تایید صلاحیت متقاضیان ، اجازه فعالیت و کسب مجوز را برای این  افراد صادر نماید . لذا افراد علاقه مند به فعالیت در این حوزه و تاسیس کلینیک روانشناسی باید تمام معیار های اعلام شده از سوی این سازمان را داشته باشند . حال ممکن است سوالات مختلفی درباره چگونگی راه اندازی کلینیک مشاوره و روانشناسی و همچنین قوانین و ضوابط حاکم بر آن پیش آید . در ادامه ی این متن تلاش شده است پاسخ تعداد زیادی از سوالات و ابهامات پیش آمده برای متقاضیان دریافت مجوز تاسیس مطب روانشناسی مطرح شود .شرایط تاسیس کلینیک روانشناسی

شرایط تاسیس کلینیک روانشناسی از جمله سوالات رایج متقاضیان اخذ مجوز کلینیک روانشناسی میباشد . همچنین این موضوع که منبع این شرایط کدام سازمان و ارگان است نیز یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در ادامه ی متن ، به بررسی این مطالب میپردازیم . درواقع شرایط تاسیس کلینیک روانشناسی شامل بندها و مواردی میباشد ، که هر فرد برای تاسیس کلینیک روانشناسی ، باید واجد تمام این شرایط  باشد . شرایط تاسیس کلینیک روانشناسی توسط سازمان مشاوره و روانشناسی کل کشور تعیین میگردد . اگر بخواهیم ممترین شرایط تاسیس کلینیک روانشناسی را ذکر کنیم باید به مواردی همچون داشتن مدرک تحصیلی اشاره کرد . حداقل  مدرک تحصیلی مورد نیاز برای تاسیس مطب روانشناسی و مشاوره ، کارشناسی ارشد در رشته های روانشناسی و یا مشاوره میباشد. و رشته های دیگر حتی اگر مرتبط نیز باشند ، اجازه دریافت مجوز و فعالیت در این زمینه را ندارند .

یکی از مواردی که برای دریافت مجوز فعالیت کلینیک روانشناسی ضروری میباشد ، عضویت در سازمان روانشناسی و مشاوره کشور است . برای عضویت در این سازمان نیز مدارک و شرایطی در نظر گرفته شده است . اما این نکته حائز اهمیت است که صرفا عضویت در این سازمان به معنای کسب مجوز فعالیت نمیباشد . بلکه متقاضیان ، پس از عضویت در این سازمان میبایست برای دریافت پروانه ی فعالیت اقدام نمایند . همچنین گذشتن زمان معینی از اخذ مدرک تحصیلی ، که معمولا یک سال است ، یکی دیگر ازشرایط لازم برای دریافت مجوز میباشد . علاوه بر این موارد برای آقایان نیز نداشتن ممنوعیت از نظر نظام وظیفه ی عمومی یکی از الزامات میباشد . و داوطلبان مرد باید دارای مدرک پایان خدمت سربازی باشند . اما در سالهای اخیر بر خلاف گذشته انجام کارورزی حرفه ای ، برای دریافت مجوز فعالیت مطب روانشناسی امر ضروری نمیباشد .بارها اتفاق افتاده که ما افسرده، گیج، بی هدف، یا ناراحت هستیم، مانند بحث و جدل با دوستان، فشار خانوادگی، شکست مالی، طلاق، مرگ عزیزان یا هر اتفاق ناخواسته ای که برایمان در زندگی رخ می دهد. مواجهه مکرر با وقایع ناگوار در زندگی برایمان بسیار سخت و دردناک است. در این زمان، آنچه که همه ما نیاز داریم، نوعی هدایت و پشتیبانی است تا بتوانیم تمام این وقایع را به خوبی مدیریت کرده و به زندگی عادی خود ادامه دهیم. روانشناس بالینی حرفه ای است که می تواند به ما در چنین شرایط دشوار که نیاز به هدایت و پشتیبانی داریم کمک کند. کار اصلی این حرفه، کمک به مردم برای حل مسایل روانی و مشکلاتشان است.کار یک روانشناس بالینی معمولا بستگی به نوع بیماران و مراجعینی دارد که روانشناس مایل است آنها را ببیند.

با این حال، برخی وظایف مشترکی وجود دارد که همه آنها باید انجام دهند که در زیر به آنها اشاره شده:

– مصاحبه با مراجعین و یا صحبت کردن با آنها برای درک نیازهایشان.

– درک و ارزیابی نگرش، رفتار و توانایی های مراجعین با استفاده از آزمون های روانشناختی مختلف.

– ترکیب آزمون های روان سنجی و روش های مختلف برای بهبود شرایط بیماران.

– طراحی و اجرای برخی برنامه های اصلاح رفتار پس از تشخیص مشکل بیمار.

– طراحی درمان مناسب یا درمان برای بهبود سریع بیمار.

– مشاهده، نظارت و آزمایش درمان مناسب برای اثربخشی آن و ثبت پرونده پیشرفت بیمار یا مراجعین.

– نگه داشتن پرونده های بیماران برای ثبت مراحل درمان و بهبود بیماری.

– انجام جلسات درماني به صورت روتين.

– همکاری با سایر حرفه ها مانند مدد کار اجتماعی، پرستاران، پزشکان و روانپزشکان.

– ارتباط با بستگان، والدین یا عزیزان بیمار برای درک مشکلات آنها و ارائه راهنمایی به اطرافیان بیمار.

روانشناسی بالینی شغلی پر استرس و با فرسایش است، اما این نیز برای آنها بسیار چالش برانگیز است؛ زیرا آنها فرصتی برای مقابله با مشکلات منحصر به فرد و بیماران جدید دارند که برای روانشناسان راه حل های مناسب را ارائه می دهند.

درمان...
ما را در سایت درمان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سینا moshaverre بازدید : 155 تاريخ : چهارشنبه 12 خرداد 1400 ساعت: 13:33